bedrijfsuitje amersfoort

Een centrum waar je mag werken & leren, sporten & bewegen en waar zorg & onderwijs op een unieke manier beleefd kan worden

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Amersfoort? Bij Playground33 verzorgen wij sportieve bedrijfsuitjes waar men nog lang over zal napraten. Jullie bedrijfsfeestje kan compleet naar wens worden samengesteld, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken. Van een voetvolley toernooi op ons strand tot aan een e-scooter door Amersfoort. Van een vergaderarrangement met een heerlijke lunch tot aan een sportieve invulling van jullie middag met diverse spelletjes. Alles is mogelijk.

Playground33

Onze locatie is gevestigd aan station Amersfoort-Schothorst en er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie te vinden. We beschikken over verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor verschillende activiteiten. Maar we verzorgen ook leuke activiteiten op externe locaties zoals squash en padel.

Diverse mogelijkheden

De mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Amersfoort bij Playground33 zijn eindeloos. Of jullie nu op zoek zijn naar een uitdagende invulling van jullie bedrijfsfeest of juist een ontspannen dagje. Alles is mogelijk.
Hebben jullie zin een sportieve invulling? Kies dan voor een sportieve clinic in bijvoorbeeld tafeltennis, squash of padel. Of laat ons een toffe spellenmix voor jullie op maat organiseren, wat zorgt voor een heerlijke afwisselende middag waar iedereen van zal genieten. Maar wat dacht je van een e-scooter tour door Amersfoort? Kom maar op met jullie wensen, wij gaan de uitdaging graag aan voor de leukste invulling voor jullie dag.

Beach bedrijfsuitjes

Wat ook tot de mogelijkheden behoort zijn leuke Beach activiteiten. Playground33 heeft namelijk een eigen strand tot haar beschikking waar feesten naar eigen wens ingevuld kunnen worden. Wat is er nou leuker dan feesten met collega’s met de voeten in het zand en een drankje in je hand? Zo organiseren wij bijvoorbeeld activiteiten als een zeskamp een volleybaltoernooi,  voetvolleytoernooi of een beachparty. Uiteraard kunnen we daarna zorgen voor een heerlijke BBQ met muziek.

Eerst vergaderen?

Willen jullie de dag eerst starten met een vergadering? Ook dat kan bij ons. Wij hebben prachtige ruimtes waar vergaderingen, lezingen en workshops gehouden kunnen worden. Uiteraard mag een lekkere lunch niet ontbreken en na de vergadering kunnen jullie de dag afsluiten met een borrel en spelletjes of een volleybal toernooi of e-scooter tour. Het is allemaal mogelijk bij Playground33.

Op maat

Zijn jullie op zoek naar een origineel, gaaf en energiek bedrijfsfeest? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om jullie wensen en behoeften te bespreken zodat we een bedrijfsuitje op maat kunnen samenstellen en ervoor kunnen zorgen dat jullie een geweldige dag, middag en/of avond beleven, die jullie niet snel zullen vergeten.

bedrijfsuitje amersfoort

"Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn. Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel."

- Symen Wahle (vergaderarrangement, e-scooter tour & borrel) -