"Een unieke plek waar je heel veel mag en niet zoveel moet"

Schooldag

Beleef bij ons de meest fantastische schooldag ooit! Een educatieve dag vol beleving voor de kinderen én leerkracht. Met onze diverse partners hebben we een schooldag samengesteld die bijdraagt aan de totale ontwikkeling van het kind en waarin we op speelse wijze aan de slag gaan met:

  1.  Bewegend leren en lerend spelen;
  2.  Groepsdynamica, een gewenst pedagogisch klimaat;
  3.  Gezondheid en lifestyle.

Alles wat je hier beleeft is te implementeren in jullie eigen situatie op school. Een enorme win win. Bekijk snel onze flyer en boek je schooldag. 

BSO vakantiedag

Beleef bij ons de meest fantastische BSO vakantiedag ooit! Een educatieve dag vol beleving voor de kinderen én pedagogisch medewerker. Met onze diverse partners hebben we een schooldag samengesteld die bijdraagt aan de totale ontwikkeling van het kind en waarin we op speelse wijze aan de slag gaan met:

  1.  Bewegend leren en lerend spelen;
  2.  Groepsdynamica, een gewenst pedagogisch klimaat;
  3.  Gezondheid en lifestyle.

Alles wat je hier beleeft is te implementeren in jullie eigen situatie op de BSO. Een enorme win win. Deze dag is elke vakantie dag in te boeken voor groepen t/m 50 kids. Bekijk snel onze flyer en boek je BSO vakantiedag. 

"Boek een te gekke flexplek bij ons. Deze boek je al vanaf 2 uur in de week inclusief koffie, thee, water, fruit en wifi"