Een centrum waar je mag werken & leren, sporten & bewegen en waar zorg & onderwijs op een unieke manier beleefd kan worden

BUSINESS

Boek bij ons je leukste teamuitje met thema’s als teambuilding, ontspanning, sportief, gezondheid of fun en beleef met je collega’s een te gekke dag bij ons. Of ervaar een unieke vergaderbeleving in onze in stijl aangeklede boardroom, volledig voorzien van alle gemakken als wifi, groot scherm, scrum board en brainstorm faciliteiten.
Zoek jij een gave locatie waar je jouw congres kan organiseren? Bij ons kan je direct terecht op elke woensdag van het jaar. Meer weten? Klik op de knop hieronder. 

Boek bij ons je leukste teamuitje met thema’s als teambuilding, ontspanning, sportief, gezondheid of fun en beleef met je collega’s een te gekke dag bij ons. Of ervaar een unieke vergaderbeleving in onze in stijl aangeklede boardroom, volledig voorzien van alle gemakken als wifi, groot scherm, scrum board en brainstorm faciliteiten. Zoek jij een gave locatie waar je jouw congres kan organiseren? Bij ons kan je direct terecht op elke woensdag van het jaar. Meer weten? Klik op de knop hieronder. 

Vergaderarrangement

Vergader-arrangement

Vergaderen een noodzakelijk kwaad? Niet bij Playground33! Je huurt hier een inspirerende vergaderruimte, altijd inclusief koffie, thee en fruit. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle boardroom (5 tot 30 personen) met wifi, groot scherm en scrum- en brainstormfaciliteiten. Heb je zin in een ontspannende activiteit tussendoor, dan hebben wij talloze mogelijkheden. Ook grotere groepen tot 150 personen kunnen bij Playground33 terecht. In het midden van Nederland, pal aan het station en met ruime gratis parkeergelegenheid.

Congressen

Kom naar Playground33 voor een uniek congres in een dynamische omgeving! Je kunt terecht met 150-200 mensen in onze grote zaal in theateropstelling en er zijn diverse inspirerende ruimtes voor kleinere sessies. We kunnen je volledig ontzorgen met catering en diverse sportieve of relaxte breaks. Playground33 bevindt zich ook nog eens op de perfecte plek: in het midden van Nederland, naast het NS-station Amersfoort-Schothorst en met gratis parkeergelegenheid.

TEAMUITJE

Playground33 heeft uiteenlopende ideeën voor originele uitjes met je collega’s, teamgenoten of vrienden. Ontspannen op pad in het mooie Amersfoort of uitdagende challenges met sport en spel, het is maar net waar je van houdt. Wij ontzorgen je volledig en zorgen voor een onvergetelijk uitje.

Playgroun33-Teamuitjes-Mogelijkheden

Beacharrangement

Beach-arrangement

Stap uit de alledaagse sfeer voor een ontspannen ontmoeting met je team, collega’s, zakenrelaties of familie! Ga voor het beacharrangement van Playground33. Een geweldige ervaring op ons eigen strand, met sportieve activiteiten, koude drankjes, zomerse muziek en volop gelegenheid voor goede gesprekken. Je boekt dit gezellige programma al vanaf € 10 per persoon.

E-scooter tours

Op onze E-Choppers kan jij gezellig met je vrienden of collega’s even uitwaaien. Wij hebben diverse routes uitgestippeld door onze mooie stad. Neem jij de educatieve tour en leer je veel over Amersfoort of ga je voor de dynamische tour en ontdek je wat wij in Amersfoort op dit vlak te bieden hebben.

Je kunt ze voor een uur huren maar ook de hele dag meenemen. Met een gids of zonder, jullie bepalen. Ook is de tour heel goed te combineren met een team uitje of vergader arrangement.

Kom jij ze snel ophalen aan de Disketteweg 1? Schuin tegenover station Schothorst dus makkelijk bereikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Gert van Assen
gert@playground33.nl | 06 4276 9000 

Heb je interesse, wil je weten wat het kost of wil je gewoon even binnenlopen, neem dan gerust even contact met ons op via het onderstaande formulier. Je kunt ook mailen of bellen met Gert.

    "Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn. Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel."

    - Symen Wahle (vergaderarrangement, e-scooter tour & borrel) -