Kantoorruimte amersfoort

Een centrum waar je mag werken & leren, sporten & bewegen en waar zorg & onderwijs op een unieke manier beleefd kan worden

Ben je op zoek naar een inspirerende kantoorruimte in Amersfoort op een locatie die centraal gelegen is rondom de snelwegen A1 en A28 met voldoende gratis parkeermogelijkheid? Waarbij je ook nog eens de kans hebt om mee te doen aan netwerkevents om andere ondernemers met inspirerende verhalen te ontmoeten? Huur dan een kantoorruimte bij Playground33.

Kantoorruimtes te huur

Je huurt bij ons al een kantoorruimte voor maar 537 euro per maand inclusief wifi, koffie, thee en gratis parkeren. Met station Amersfoort-Schothorst naast de deur, is Playground33 de ideale locatie om een kantoorruimte te huren. Er zijn kantoorruimtes verkrijgbaar van 32 vierkante meter tot 43 vierkante meter. Dit zijn allemaal lichte ruimtes met zonwering en natuurlijk een eigen sleutel om de ruimte af te sluiten.  

Flexplekken

Heb je af en toe een goede werkplek nodig? Dan zijn onze flexplekken ideaal! Je huurt bij ons al een flexplek vanaf 2 uur per week. Uiteraard geniet je dan ook van onze heerlijke koffie, thee, wifi en gratis parkeren.

Inspirerende omgeving

Wij horen mensen vaak zeggen dat Playground33 zo’n inspirerende omgeving is. Dat is precies wat wij met de Playground33 willen bereiken.  Niet alleen door het pand, de inrichting en de activiteiten maar ook zeker door de ondernemers die bij ons een kantoorruimte huren. Wij zorgen er graag voor dat ondernemers die bij ons een kantoor huren geïnspireerd raken door medehuurders. Daarom organiseren we regelmatig netwerkborrels en hebben we een toffe ontmoetingsruimte met een tafeltennistafel en koffieplek, waar regelmatig leuke initiatieven en brainstormsessies ontstaan.

zakelijk gezond

Wij gaan binnen de Playground33 voor een gezond klimaat en streven naar zakelijk gezond zijn voor alle huurders. Daarom bieden wij onze huurders diverse mogelijkheden om in beweging te komen.  In het pand vind je bijvoorbeeld meerdere beweegroutes waarin je samen of alleen workouts kunt doen om te zorgen voor wat afwisseling en hernieuwde energie tijdens een drukke vergaderdag of belangrijke dag met klanten. Je kan ook meedoen met maandelijkse tafeltennis of dart toernooien  bijvoorbeeld. Maar je kan ook een uitje plannen met klanten of personeel. Uiteraard kunnen wij dit allemaal voor je regelen. Wil je eerst een meeting in de kantoorruimte houden, daarna lunchen of een teamuitje plannen? Er zijn talloze mogelijkheden om dit bij ons in en om het pand te doen.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Een kantoorruimte huren in Amersfoort kan dus perfect bij Playground33. Vele tevreden huurders van kantoorruimtes bij Playground33 zijn je al voor gegaan. Wil je vrijblijvend meer informatie of ben je nieuwsgierig of er een kantoorruimte te huur is op dit moment? Klik dan hier om  contact met ons op te nemen, we vertellen je graag alles over de vele mogelijkheden.      

kantoorruimte amersfoort

"Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn. Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel."

- Symen Wahle (vergaderarrangement, e-scooter tour & borrel) -