Altijd een geschikt en actief
arrangement voor jouw team of bedrijf!

Ruimte verhuur

Op onze begane vloer hebben wij diverse sportieve ruimtes ingericht. Wij beschikken over indoor kunstgrasveld van ruim 200m2, een gymvloer van ruim 70m2, een indoor plein van 70 m2 en daarbij een ontvangstruimte en lounge. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op een ruimte voor meer informatie.

Trainings- of workshoplocatie

Organiseer je een training of workshop en zoek je een centrale locatie in Nederland? Voor groepen tussen 5 en 200 mensen heeft Playground 33 diverse inspirerende ruimtes beschikbaar.
MEER INFORMATIE

Congreslocatie

Kom naar Playground33 voor een uniek congres in een dynamische omgeving! Je kunt terecht met 150-200 mensen in onze grote zaal in theateropstelling en er zijn diverse inspirerende ruimtes voor kleinere sessies.
MEER INFORMATIE

Spiegelzaal

In deze mooie zaal van 70m2 met gladde laminaatvloer is een wand compleet voorzien van spiegels. Ideaal dus voor je dans- of sportles!
MEER INFORMATIE

Indoor kunstgrasveld

Wil je lekker sporten maar er ook verzekerd van zijn dat je droog blijft? Gebruik dit ideale indoor kunstgrasveld van ruim 200m2.
MEER INFORMATIE

Indoor plein

Sporten of spelletjes kun je natuurlijk lekker buiten doen. Maar stel nou dat het slecht weer is, dan is ons indoor plein (70m2) een uitstekend alternatief. Ook ideaal voor een borrel of ontmoeting.
MEER INFORMATIE

PlayCafé

Als je op zoekt bent naar een gezellige ruimte voor een leuke tijd met collega's, vrienden of familie, dan is het PlayCafé een aanrader. Met 70m2 is er ruimte voor 50 personen om aan de bar te hangen, muziek te luisteren, te darten of een uitdagend bordspel te doen.
MEER INFORMATIE

Vragen over ruimte verhuur?

Neem direct contact op met Danny voor meer informatie of vul ons contactformulier in. 

Playground-Danny

Danny de Graaf
danny@playground33.nl

  Wat onze klanten zeggen
  Correspondentie

  Haarlemmermeerpolder 11
  3825 JJ, Amersfoort

  Bezoek

  Disketteweg 1
  3821 AR, Amersfoort

  Contact

  info@playground33.nl
  +31 6 427 690 00

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00
  Zaterdag & zondag: Gesloten

  2022 © Playground33