Altijd een geschikt en actief arrangement voor jouw team of bedrijf!

Referenties Playground33

Bij playground kom je in een omgeving 
waar werk en persoonlijk echt samenkomt

Sinds dat we bij Playground33 kantoor houden, hebben we ineens een hele hoop toffe collega’s erbij. Toegankelijke jongens en meiden die met hun aanwezigheid alleen al echt een fijne werksfeer genereren. Daarnaast zitten hier genoeg andere bedrijven die de omgeving nog dynamischer maken. Kortom; Echt helemaal tevreden. 

Cor Barelds - Beeldmarq

Symen-Wahle-2022

Vergaderarrangement | E-Scooter tour

Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn.

Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel.

Symen Wahle - Retail Solutions

Flexwerken | Vergaderarrangement

Een plek om tot bloei te komen.

Mooie verzorgde en inspirerende omgeving, zakelijk gezond dat is de lijfspreuk van Playground33 en dat is goed te zien!

  • Creating value together
  • ‘’don’t follow trends, start trends’’

Ons zie je snel weer terug dank Playground33

Michel Luxembourg – TTNL

MichelLuxembourg-TTNL
Joost-Bruinsma-Adobe-Referentie

Adobe Nederland kiest voor Playground in plaats van Las Vegas

Door het wegvallen van onze jaarlijkse Sales kick-off van het nieuwe jaar in Las Vegas zochten wij met een paar collega’s uit Nederland een inspirerende locatie waar wij 2 dagen lang konden samenkomen en toch het gevoel hebben alsof we op een fysiek evenement zijn. Bij de Playground33 hebben wij deze locatie gevonden, een locatie die energie uitstraalt en dat voel je. Je wordt tijdens het werk gestimuleerd om te bewegen, een spel te spelen wat weer energie geeft om de dag “online” door te komen. In de Playground33 hebben wij een locatie gevonden waar wij vaker samen zullen komen.

Joost Bruinsma - Adobe | Solution Account Manager

Actief Vergaderarrangement

Vanuit de behoefte om een groep sales collega’s trainingen aan te bieden op een inspirerende, open en toegankelijke locatie, zijn we in contact gekomen met Gert van Assen bij de Playground33. Er werd goed meegedacht en de Playground33 gaf ons een warm welkom met een aangeklede en verzorgde dag met hapjes, drankjes en een diner. De Playground33 bood ons de flexibiliteit en verzorging die we voor ogen hadden en daarom hadden we besloten om elke maand bij de Playrgound33 onze training te geven. 

Ondertussen is de Playground33 een uitvalsbasis geworden voor onze organisatie om een dag(-deel) met collega’s samen te komen voor team-overleggen en (sales) trainingen gecombineerd met een spel element in samenwerking met Sportivate.

Richard M. de Wolf - Director Sales & AWS - Luminis

Richard-deWolf-Luminis

Samenwerkingspact officieel vastgelegd

‘Al enkele maanden volgen onze studenten van het Sport College en de opleiding Servicemedewerker stages en lessen en begeleiden ze sportactiviteiten bij Playground33. Het werd hoog tijd om ons samenwerkingspact ook officieel vast te leggen.’  De praktijkervaring is voor onze studenten erg waardevol en daarop wilden wij graag voortborduren’, vult Marie-Beth Jaakke aan, afdelingsmanager Sport College Amersfoort.

René Gelens - Directeur ROC Midden Nederland