teambuilding amersfoort

Een centrum waar je mag werken & leren, sporten & bewegen en waar zorg & onderwijs op een unieke manier beleefd kan worden

Op zoek naar iets anders dan een standaard personeelsfeestje of juist op zoek naar een toffe teambuildingsactiviteit rondom Amersfoort? Dan zit je goed bij Playground33. Onze locatie is centraal gelegen nabij station Amersfoort-Schothorst met voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Door het brede scala aan mogelijkheden van bijvoorbeeld een personeelsfeestje in het zand, tot het afhuren van het Play café, of een sportieve teambuilding in Amersfoort met leuke sport en spel activiteiten zijn alle ingrediënten aanwezig om een daverend succes van een personeelsfeestje of teambuildingsuitje te maken.

Beach arrangementen

Wij bieden ook een scala aan mogelijkheden voor een teamactiviteit of bedrijfsfeestje met de voeten lekker in het koele zand. Wij beschikken namelijk over een eigen strand. Beachvolleybal, een zeskamp, voetvolley of andere leuke sport-en spel activiteiten kunnen hier prima uitgevoerd worden. Natuurlijk zijn er ook diverse mogelijkheden om de dag af te sluiten op het strand zoals een gezellige bbq.

Sportieve teambuilding amersfoort

Ben je meer van de balsporten? Dan hebben wij een heus indoor kunstgrasveld waarop je een clinic kunt volgen of een andere leuke (sportieve) workshop. Ook bestaat er uiteraard de mogelijkheid om je medewerkers in beweging te laten komen door echte teambuildingsactiviteiten te doen, waarbij collega’s moeten samenwerken. Zoals het volgen van een bootcamp of een serie spelletjes. Wij hebben mogelijkheden om buiten te sporten op ons eigen sportveld maar bij slecht weer hebben we een mooi alternatief voor binnen met ons indoorplein (70m2).

Starten met een vergadering

Zoeken jullie een invulling voor een complete dag die bijvoorbeeld begint met een vergadering of meeting? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Playground33 heeft alles in huis om een onvergetelijke dag voor jullie te verzorgen. Wij beschikken over prachtige ruimtes zoals de Boardroom (5 tot 30 personen) met wifi, groot scherm en scrum- en brainstormfaciliteiten. Er zijn ook kleinere ruimtes voor losse vergaderingen of workshops. We hebben plek voor groepen tot 150 personen. Jullie kunnen tussendoor genieten van een lekkere lunch en korte (sportieve) activiteiten en de dag bijvoorbeeld eindigen met een beacharrangement met een bbq.

Play Café

Er kan ook een feestje in het Play café gegeven worden, hier kunnen maximaal 50 personen terecht. In het Play café vind je onder andere een dartbord, spellen en een eigen bar. Ook super leuk als afsluiting van een dagje vergaderen bijvoorbeeld.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van het organiseren van een personeelsfeest of teambuilding Amersfoort? Of wil je een combinatie van deze twee aspecten voor jouw bedrijf samenstellen? Dat is mogelijk! Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken om er voor jouw bedrijf een spetterende dag van te maken die het personeel nog lang zal heugen! Playground33 helpt graag in het creëren van mooie momenten en herinneringen.

teambuilding amersfoort

"Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn. Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel."

- Symen Wahle (vergaderarrangement, e-scooter tour & borrel) -