vergaderlocatie amersfoort

Een centrum waar je mag werken & leren, sporten & bewegen en waar zorg & onderwijs op een unieke manier beleefd kan worden

Ben je op zoek naar een ruime vergaderlocatie op een mooie, centraal gelegen plek dichtbij een station met voldoende gratis parkeergelegenheid? Dan ben je bij Playground33 aan het juiste adres voor een ideale
vergaderruimte in Amersfoort.

Een vergaderlocatie met veel extra mogelijkheden

Wij bieden bij Playground33 een zeer divers pakket aan mogelijkheden aan om bedrijven de kans te geven om te vergaderen op onze locatie. Zoals een belangrijke zakelijke meeting of een combinatie tussen vergaderen en werken aan de teambuilding door het plannen van een activiteit. Ben je op zoek naar een scrumsessie, een meeting met een gastspreker of wil je graag werken aan het vergroten van de teambuilding binnen een team en afsluiten met een heerlijke, uitgebreide lunch? De mogelijkheden bij Playground33 zijn eindeloos. Geef ons je wensen door en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we de perfecte dag voor jou gaan realiseren. Er zijn ruimtes beschikbaar voor vijf tot en met 150 personen.

Vergaderarrangementen

Onze vergaderarrangementen bestaan uit small, medium en large. Bij het ‘small pakket’ kun je vier uur lang gebruik maken van een vergaderruimte inclusief:

  • Audiovisuele middelen,
  • Wifi,
  • Onbeperkt koffie, thee, water
  • Wat lekkers.

    De kosten voor dit pakket bedragen 25 euro per persoon.

Bij het ‘medium pakket’ kan er 6 uur lang gebruik worden gemaakt van een vergaderruimte inclusief bovengenoemde middelen. De kosten voor dit pakket bedragen 35 euro per persoon.

Het meest uitgebreide ‘large pakket’ kost 45 euro per persoon en daarbij is de vergaderruimte de gehele dag beschikbaar inclusief bovengenoemde middelen. Als klap op de vuurpijl is bij dit pakket ook een beweegmoment van 45 minuten inbegrepen, zodat de concentratie en energie op speelse wijze behouden kunnen blijven gedurende de dag.

Specifieke wensen?

Wil je helemaal niet meer om hoeven kijken naar het regelen van een vergaderdag, en deze voorzien van extra activiteiten en de dag stressvrij beginnen? Laat ons jou dan alles uit handen nemen en een pakket op maat samenstellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een mooie combinatie maken van de vergadering op onze vergaderlocatie en een activiteit op een andere locatie. Wij bedenken samen met jou de perfecte invulling van jullie vergaderdag en zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

Activiteiten

Wil je niet vergaderen, maar liever alleen een activiteit plannen? Dat is ook mogelijk! Playground33 verzorgt zeer veel leuke activiteiten in Amersfoort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sportief  teamuitje in de stad, een sportieve activiteit in het zand zoals ons Beacharrangement, een bootcamp les of een sportieve clinic.

Even samen sparren over jullie wensen?

Vergaderen saai? Nee joh! Bij ons is dat zeker niet het geval. Ben jij uitgekeken op saaie vergaderruimtes en eentonige vergaderingen die jullie energie kosten? Ben je nu op zoek naar een toffe vergaderlocatie in Amersfoort die jullie besprekingen juist energiek maken? Waar jullie in een heerlijk relaxte sfeer kunnen vergaderen maar ook kunnen genieten van leuke afwisselingen in beweging? Neem dan contact met ons op!

vergaderlocatie amersfoort:

"Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn. Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel."

- Symen Wahle (vergaderarrangement, e-scooter tour & borrel) -