vrijgezellenfeest amersfoort

Een centrum waar je mag werken & leren, sporten & bewegen en waar zorg & onderwijs op een unieke manier beleefd kan worden

Organiseer jij het vrijgezellenfeest in Amersfoort voor de bruid of de bruidegom? Dan wil je natuurlijk alleen maar het beste voor hem of haar. Je wilt iets origineels wat echt een onvergetelijke indruk maakt. Het is immers één van de mooiste dagen voor de bruid of de bruidegom.

Playground33

Wij organiseren de allerleukste vrijgezellenfeesten in Amersfoort. Lekker sportief, origineel en natuurlijk één en al gezelligheid. Van leuke challenges tot aan een e-scooter tour in Amersfoort. Of een voetvolley toernooi met een BBQ. Wat dacht je van beerpong XXL? Of Bubblevoetbal? Onze locatie ligt centraal in Amersfoort met station schothorst aan de overkant. Daarnaast is er ruime gelegenheid voor gratis parkeren.

Beach arrangementen

Wij beschikken over een eigen strand waardoor jullie ook een leuk vrijgezellenfeest kunnen vieren met de voeten in het zand. We hebben toffe beach activiteiten van voetvolley tot een volleybal toernooi, of wat dacht je van een potje beach tennis? Uiteraard verzorgen wij lekker gekoelde drankjes en lekkere hapjes of een BBQ.

E-scooter

Hoe leuk! Met zijn allen op een e-scooter en dan een mooie route maken door Amersfoort? Ook dat kan bij ons geregeld worden. Wij hebben de e-scooters al voor jullie klaar staan. Super leuk om te combineren met een uitdagend sportief spel bijvoorbeeld. Leuk detail: Onze elektrische scooters gaan 25 km/uur dus een helm is niet verplicht. Dus rijden maar.

Play cafe

Na een dagje actief geweest te zijn kunnen jullie ook even lekker chillen en borrelen in ons Play Cafe. Daar kunnen jullie met maximaal 50 personen terecht. Er hangt een dartbord en er zijn meerdere spellen aanwezig. Uiteraard hebben jullie ook een eigen bar. Super fijn om na een actieve nog even een borrel te kunnen drinken in jullie eigen privé bar toch?

Samen even sparren over jullie vrijgezellenfeest Amersfoort?

Playground33 denkt graag met jullie mee om de leukste invulling te geven aan het vrijgezellenfeest en deze onvergetelijk te maken voor de bruid of bruidegom. Wat denk je van een lekkere sportieve dag vol spel en sport overdag met als afsluiting een lekkere BBQ en daarna duiken jullie natuurlijk nog even gezellig de stad in. Maar ook andere invullingen zijn mogelijk. Laten we samen kijken naar jullie wensen en we maken een uniek vrijgezellenfeest in Amersfoort voor jullie op maat. Neem even vrijblijvend contact met ons op!

vrijgezellenfeest amersfoort

"Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn. Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel."

- Symen Wahle (vergaderarrangement, e-scooter tour & borrel) -