Werkplek amersfoort

Een centrum waar je mag werken & leren, sporten & bewegen en waar zorg & onderwijs op een unieke manier beleefd kan worden

Na de diverse lockdowns zijn steeds meer bedrijven en ook ZZP’ers enthousiast over de mogelijkheid om een flexplek of werkplek te huren in Amersfoort. Het voordeel is ook dat je niet vastzit aan vaste huurperioden, opzegtermijnen en hoge maandlasten terwijl je toch in een professionele omgeving rustig kan werken zonder de bekende afleidingen die bij  thuiswerken voor kunnen komen. Ben je op zoek naar een werkplek of flexplek in Amersfoort? Zoek dan niet verder!

 

Flexibele werkplek Amersfoort

Bij Playground33 boek je al vanaf 2 uur in de week een te gekke flexplek of werkplek inclusief koffie, thee, water, fruit en wifi. Daarnaast hebben wij een 10x Strippenkaart en een maandabonnement. Naast een fijne werkplek is er volop ruimte voor ontspanning in de vorm van tafeltennis of darten. En er zijn zelfs mogelijkheden om je kinderen mee te nemen die beneden lekker kunnen spelen in onze kindvriendelijke Playground.

 

Kantoorruimte

 

Is een flexplek niet voldoende en zoek je een fijne werkplek die helemaal van jou is? Een kantoorruimte waar jij zelf of samen met collega’s heerlijk kan werken? Dan huur je gewoon bij ons een mooie kantoorruimte waarvan de voorwaarden helder zijn, zonder verborgen kosten e.d. Je huurt al een ruimte vanaf 537 euro per maand voor 32 vierkante meter, waarbij je een eigen sleutel krijgt, een ruimte met veel licht en gratis gebruik van koffie, thee en wifi.

 

Workshop of trainingsruimte huren

 

Naast de mogelijkheid een werk- of flexplek te huren bieden wij nog zoveel meer. Wat dacht je van ruimtes welke geschikt zijn voor het geven van een workshop of training of een vergaderruimte? We hebben diverse ruimtes te huur die voor veel verschillende soorten doeleinden gebruikt kunnen worden. Het leuke is dat je deze dagen bij ons ook nog eens kan voorzien van de nodige activiteiten om jouw workshop of training nog dynamischer te maken.

Op zoek naar een mooie en inspirerende ruimte om een training of workshop te geven? Onze ruimtes zijn licht en dusdanig ingericht dat gasten zich gauw op hun gemak en comfortabel voelen.

Ben je yogadocent of geef je danslessen en ben je op zoek naar een goede ruimte in Amersfoort? Neem dan eens een kijkje in onze spiegelzaal. Ben je meer van de balsporten? Dan hebben wij een heus indoor kunstgrasveld waarop je trainingen kunt geven of welke geschikt is voor een teamactiviteit bijvoorbeeld!

 

Vergaderruimte

 

Voor sommige overleggen, brainstormsessies of zogenoemde heidagen is het prettiger uit te wijken naar een externe locatie. Ook als je als bedrijf zijnde geen geschikte vergaderruimte hebt of een zaal van onvoldoende capaciteit, biedt onze locatie diverse mogelijkheden en vergaderarrangementen die zeker aan je wensen zullen voldoen. Wij kunnen deze geheel op maat samenstellen.
Nieuwsgierig naar onze flex werkplekken? Neem dan even contact met ons op, we vertellen je er graag over. Beter nog, kom eens langs om de flexplekken te zien. Je bent van harte welkom!

 

werkplek amersfoort

"Combinatie van elkaar als team weer zien met vitaliteit en actief bezig zijn. Het spelelement spreekt aan, dat komt door de hele dag terug, tot en met het balletje in tonnen gooien tijdens de borrel."

- Symen Wahle (vergaderarrangement, e-scooter tour & borrel) -